AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçağı saklamak

Kahve falında bıçağı saklamak

Kahve falında bıçağı saklamak maddi durumun düzeleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında bıçağı saklamak gördüyseniz:

  • Oldukça hevesli bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Kahve falında bıçak saklamak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçağı saklamak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine delalettir.

Kahve falında bıçak sakladığını görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu saklamak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında bir eşyayı saklamak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğraf saklamak yüksek diploma alacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında anahtar sakladığını görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini saklamak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir