AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin nargile içtiğini görmek

Kahve falında birinin nargile içtiğini görmek

Kahve falında birinin nargile içtiğini görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, küs kimselerin barışacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin nargile içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellerle karşılaşabilir, baskıların veya engellerin üstesinden gelebilmek için, jonklör rolüne soyunabilirsiniz.

Kahve falında birinin nargile içtiğini görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının nargile içtiğini görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nargile görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında nargile aldığını görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında nargile almak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nargile içmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nargile dumanı görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına inanılır.

Kahve falında su içerken görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir