AnaSayfa / Genel / Kahve falında nargile almak

Kahve falında nargile almak

Kahve falında nargile almak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında nargile almak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da iletişim araçlarını faal olarak kullanmanız durumunda bilgi edinebilir veya haberler alabilirsiniz.

Kahve falında nargile görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının nargile içtiğini görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, önemli bir makama terfi alacağına yorulur.

Kahve falında nargile aldığını görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, büyük bir makama geleceğine alamet eder.

Kahve falında nargile dumanı görmek korkularını yeneceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında nargile içmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulur.

Kahve falında nargile almak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin nargile içtiğini görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir