AnaSayfa / Genel / Kahve falında nargile içmek

Kahve falında nargile içmek

Kahve falında nargile içmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında nargile içmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde sıkışıklıklara bağlı sorunlar oluşabilir.

Kahve falında nargile içmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında nargile görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında nargile aldığını görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının nargile içtiğini görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, girdiği işleri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nargile almak kariyer edineceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nargile dumanı görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında birinin nargile içtiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında akarsudan su içmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir