AnaSayfa / Genel / Kahve falında nargile aldığını görmek

Kahve falında nargile aldığını görmek

Kahve falında nargile aldığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, ferahlayacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında nargile aldığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Kahve falında nargile aldığını görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, güzel günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nargile içmek gün yüzü görmeyeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nargile almak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nargile görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında nargile dumanı görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının nargile içtiğini görmek ticarete adım atacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin nargile içtiğini görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, rızkında ve malından olacağına inanılır.

Kahve falında derede abdest aldığını görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir