AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının nargile içtiğini görmek

Kahve falında başkasının nargile içtiğini görmek

Kahve falında başkasının nargile içtiğini görmek hataların düzeltileceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının nargile içtiğini gördüyseniz:

  • Aksine çevrenizdekilerin antipatisini kazanırsınız.

Kahve falında başkasının nargile içtiğini görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye delalet eder.

Kahve falında birinin nargile içtiğini görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nargile içmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nargile dumanı görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, mutlu ilişkiler kuracağına delalet eder.

Kahve falında nargile aldığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında nargile görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nargile almak kısa zamanda çok yol alınacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında başkalarının sigara içtiğini görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir