AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mutsuz olduğunu görmek

Kahve falında birinin mutsuz olduğunu görmek

Kahve falında birinin mutsuz olduğunu görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin mutsuz olduğunu gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları bir süredir sıkıntı yaratan veya bıktırıcı olmaya başlamış problemlerin çözümünü sağlayabilir.

Kahve falında eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında mutsuz evlilik yaptığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında mutsuz bir düğün görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işaret eder.

Kahve falında evlilikte mutsuz olmak kazancın ikiye katlanacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına delalettir.

Kahve falında çok mutsuz olmak yaraların merheminin bulunulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birini mutsuz görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, istediği yola çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlenmek mutsuz olmak çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir