AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutsuz evlilik yaptığını görmek

Kahve falında mutsuz evlilik yaptığını görmek

Kahve falında mutsuz evlilik yaptığını görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine alamet eder.

Kahve falında mutsuz evlilik yaptığını gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Kahve falında evlilikte mutsuz olmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yaptığını görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mutsuz evlilik yaptığını görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında evlenmek ama mutsuz olmak fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini mutsuz görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında mutsuz damat görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işarettir.

Kahve falında evlenip mutsuz olduğunu görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir