AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok mutsuz olmak

Kahve falında çok mutsuz olmak

Kahve falında çok mutsuz olmak köşeye sıkıştıracağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında çok mutsuz olmak gördüyseniz:

  • Sizi tahrik eden gelişmelere sadece rutin planlarınız olduğu için arkanızı dönmemelisiniz.

Kahve falında evlenip mutsuz olduğunu görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında mutsuz evlilik yaptığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını mutsuz görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mutsuz olduğunu söylemek onurlu bir yaşam süreceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalet eder.

Kahve falında evlenmek mutsuz olmak aksi takdirde çaresiz kalacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birini mutsuz görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının mutsuz olduğunu görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında düğünde mutsuz olmak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, hem eğleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir