AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmek mutsuz olmak

Kahve falında evlenmek mutsuz olmak

Kahve falında evlenmek mutsuz olmak kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, ümitsizliğe, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında evlenmek mutsuz olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya eğitim faaliyetleriniz nedeniyle devam eden işleriniz veya projeleriniz aksayabilir ya da ikinci planda kalabilir.

Kahve falında evlenmek mutsuz olmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mutsuz evlenmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mutsuz evlendiğini görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, kimseyle konuşmaz olacağına işarettir.

Kahve falında evlenmek ama mutsuz olmak karşına hayırlı kapıların açılacağına, gelirinin de garanti altında olacağına delalettir.

Kahve falında mutsuz düğün görmek hükmünün geçmeyeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında mutsuz olduğunu söylemek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi mutsuz görmek beklentilerinin yerine geleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini mutsuz görmek maddi anlamda feraha ermeye, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir