AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin morardığını görmek

Kahve falında birinin morardığını görmek

Kahve falında birinin morardığını görmek kısmetin bollaşacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kısmetlerinin kapanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin morardığını gördüyseniz:

  • Tartışarak zaman kaybetmek yıpratıcı durabilir, kendinizi iyi hissettiğiniz şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında bacaklarının morardığını görmek yağmur yağmamasına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işarettir.

Kahve falında vücudunun morardığını görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, gönlünün ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağının morardığını görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret eder.

Kahve falında bacağı morarmak sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı morarmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kolun morardığını görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayakları morarmak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında dayaktan morarmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir