AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mezarında ağlamak

Kahve falında birinin mezarında ağlamak

Kahve falında birinin mezarında ağlamak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin mezarında ağlamak gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında birinin mezarında ağlamak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mezar ağlamak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir mezar başında ağlamak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mezar başında ağlamak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, üzüntülerin daha da artacağına işarettir.

Kahve falında mezarında ağlamak her açıdan farklılıklar olacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine işaret eder.

Kahve falında babanın mezarında ağlamak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babasının mezarında ağlamak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir