AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarında ağlamak

Kahve falında mezarında ağlamak

Kahve falında mezarında ağlamak küslükleri gidereceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına delalet eder.

Kahve falında mezarında ağlamak gördüyseniz:

  • Mutlaka paylaşmanız gerekiyorsa bir uzmandan yardım almanız daha doğru olabilir.

Kahve falında mezar görüp ağlamak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezara sarılıp ağlamak kısa süreli karlar elde edileceğine, kafasının da rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezara gidip ağlamak büyük atılımların yapılacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babasının mezarında ağlamak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında babamın mezarında ağlamak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın başında ağlamak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında babanın mezarında ağlamak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük bir borcun altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir mezar başında ağlamak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir