AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar ağlamak

Kahve falında mezar ağlamak

Kahve falında mezar ağlamak çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar ağlamak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında mezara gidip ağlamak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, mutluluğunun daim olacağına inanılır.

Kahve falında mezar başında ağladığını görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar görüp ağlamak her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara sarılıp ağlamak çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında mezar başında ağlamak aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın mezarında ağlamak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin mezarında ağlamak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, üzüntü yaşamaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir