AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mezara konulduğunu görmek

Kahve falında birinin mezara konulduğunu görmek

Kahve falında birinin mezara konulduğunu görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin mezara konulduğunu gördüyseniz:

  • Evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında konuşan mezar görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara konulmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, canının ve malının garantide olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüp mezara konulduğunu görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mezarın konuştuğunu görmek sıkıntıya düşeceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara konulduğunu görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin mezara konulduğunu görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan timsah görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında konuşan horoz görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir