AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara konulduğunu görmek

Kahve falında mezara konulduğunu görmek

Kahve falında mezara konulduğunu görmek mal ve mülk sahibi olacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, saygınlığının artacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, kişinin içinin daralacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara konulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz.

Kahve falında ölüp mezara konulduğunu görmek ortalığın karışacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara konulduğunu görmek kötü noktalara geleceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında konuşan mezar görmek zahmet veren işlerin artacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına delalet eder.

Kahve falında mezara konulmak yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın konuştuğunu görmek gözyaşına boğulacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin mezara konulduğunu görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında konuşan ata binmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında telefon konuştuğunu görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir