AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan mezar görmek

Kahve falında konuşan mezar görmek

Kahve falında konuşan mezar görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulur.

Kahve falında konuşan mezar gördüyseniz:

  • Kuzey kutbunda buz satabilmek için şirketin pazarlama bütçesinin yarısından fazlasını harcamak doğru olmayabilir.

Kahve falında mezarın konuştuğunu görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında birinin mezara konulduğunu görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında mezara konulduğunu görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında mezara konulmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşan mezar görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüp mezara konulduğunu görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulutun konuştuğunu görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeklerin konuştuğunu görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, duaların kabul göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir