AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın konuştuğunu görmek

Kahve falında mezarın konuştuğunu görmek

Kahve falında mezarın konuştuğunu görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın konuştuğunu gördüyseniz:

  • Fiziksel durumunuzu, duygusal yaşamınızı veya işinizi ilgilendiren konularda yaşanan durağanlık yerini harekete bırakmaya başlıyor.

Kahve falında ölüp mezara konulduğunu görmek yeni yerler göreceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında konuşan mezar görmek borçlarının kapacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında mezara konulduğunu görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalettir.

Kahve falında birinin mezara konulduğunu görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına inanılır.

Kahve falında mezara konulmak sağlığının bozulacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın konuştuğunu görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle konuşmamak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan ağaç görmek tebrik edileceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir