AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara konulmak

Kahve falında mezara konulmak

Kahve falında mezara konulmak eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara konulmak gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza ya da yaratıcı projelere yatırım yapmanız gerekebilir.

Kahve falında mezara konulmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine inanılır.

Kahve falında mezara konulduğunu görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında birinin mezara konulduğunu görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalet eder.

Kahve falında mezarın konuştuğunu görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşan mezar görmek kazancını arttıracağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine işarettir.

Kahve falında ölüp mezara konulduğunu görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, her zaman sevgi göreceğine inanılır.

Kahve falında konuşamayan birini konuşur görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz konuşan kedi görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir