AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin meyve yediğini görmek

Kahve falında birinin meyve yediğini görmek

Kahve falında birinin meyve yediğini görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin meyve yediğini gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında birinin meyve yediğini görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan meyve yediğini görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye meyve yedirmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına işarettir.

Kahve falında cennet meyvesi yediğini görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, zorlukların bir anda biteceğine delalettir.

Kahve falında meyve yediğini görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe meyve yedirmek aydınlık bir döneme girileceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine meyve yedirmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meyve dikmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir