AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve dikmek

Kahve falında meyve dikmek

Kahve falında meyve dikmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, küs kimselerin barışacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında meyve dikmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler girişimleriniz ya da yerine getirmeniz gereken işler konusunda size yardımcı olmayabilirler veya görevlerini yerine getirmeyebilirler.

Kahve falında meyve ağaçları dikmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet eder.

Kahve falında meyve dikmek kendisini eve kapatacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında ağzını dikmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına işarettir.

Kahve falında yün yorgan dikmek kendisine şifa olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik dikmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulur.

Kahve falında kiraz fidesi dikmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin dikmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dut dikmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir