AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve yediğini görmek

Kahve falında meyve yediğini görmek

Kahve falında meyve yediğini görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyve yediğini gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Kahve falında ölüye meyve yedirmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe meyve yedirmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında meyve yediğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birine meyve yedirmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin meyve yediğini görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında cennet meyvesi yediğini görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan meyve yediğini görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meyve salatası yapmak çok sevileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir