AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye meyve yedirmek

Kahve falında ölüye meyve yedirmek

Kahve falında ölüye meyve yedirmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye meyve yedirmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeniz veya aniden harekete geçmemeniz durumunda olaylar kendiliğinden çözülebilir.

Kahve falında ölüye meyve yedirmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birine meyve yedirmek isminden sıkça söz ettireceğine, işlerin iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin meyve yediğini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, söylediklerinin çıkacağına yorulur.

Kahve falında cennet meyvesi yediğini görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe meyve yedirmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan meyve yediğini görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine tabir olunur.

Kahve falında meyve yediğini görmek günahtan temizlenmeye, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden meyve almak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir