AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine meyve yedirmek

Kahve falında ölmüş birine meyve yedirmek

Kahve falında ölmüş birine meyve yedirmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine meyve yedirmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapabilecek konuma girmektesiniz.

Kahve falında bebeğe meyve yedirmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye meyve yedirmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet meyvesi yediğini görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birine meyve yedirmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin meyve yediğini görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında meyve yediğini görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan meyve yediğini görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına rivayet eder.

Kahve falında meyve yağdığını görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir