AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe meyve yedirmek

Kahve falında bebeğe meyve yedirmek

Kahve falında bebeğe meyve yedirmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, verimin her geçen gün artacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe meyve yedirmek gördüyseniz:

  • Tamamen rastlantısal bir fikir sonuca giden yolun anahtarına dönüşebilir.

Kahve falında bebeğe meyve yedirmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında cennet meyvesi yediğini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birine meyve yedirmek hayallerinin peşinden gideceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye meyve yedirmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin meyve yediğini görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında meyve yediğini görmek bunu da herkese ilan edeceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan meyve yediğini görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe balık yedirmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir