AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan meyve yediğini görmek

Kahve falında ağaçtan meyve yediğini görmek

Kahve falında ağaçtan meyve yediğini görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan meyve yediğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı plan, girişim veya projelerinize odaklanmanız sonuçları olumlu yönde değiştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ağaçtan meyve yediğini görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işarettir.

Kahve falında bebeğe meyve yedirmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine meyve yedirmek kişinin elindekilerinden de olacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında meyve yediğini görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında cennet meyvesi yediğini görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında birinin meyve yediğini görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye meyve yedirmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve ağacına çıkmak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir