AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin merdivenden indiğini görmek

Kahve falında birinin merdivenden indiğini görmek

Kahve falında birinin merdivenden indiğini görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, haram mal yiyip içeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin merdivenden indiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Kahve falında başkasının merdivenden indiğini görmek kötü duygularını yeneceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulur.

Kahve falında merdivenlerden indiğini görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir merdivenden indiğini görmek zorluklarının kalmayacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden koşarak indiğini görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin merdivenden indiğini görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahşap merdivenden indiğini görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiven indiğini görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden birini indirmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir