AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden koşarak indiğini görmek

Kahve falında merdivenden koşarak indiğini görmek

Kahve falında merdivenden koşarak indiğini görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, dileklerin kabul olacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, sürekli tartışacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işarettir.

Kahve falında merdivenden koşarak indiğini gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konulardaysa bazı pürüzler olabilir.

Kahve falında merdivenden koşarak indiğini görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine işaret eder.

Kahve falında ahşap merdivenden indiğini görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden birini indirmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir merdivenden indiğini görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine inanılır.

Kahve falında merdiven indiğini görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden indiğini görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin merdivenden indiğini görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında başkasının merdivenden indiğini görmek çok güzel günler göreceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir