AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerden indiğini görmek

Kahve falında merdivenlerden indiğini görmek

Kahve falında merdivenlerden indiğini görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden indiğini gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyleri ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında birinin merdivenden indiğini görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına yorulur.

Kahve falında merdiven indiğini görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında ahşap merdivenden indiğini görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir merdivenden indiğini görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına delalettir.

Kahve falında merdivenden koşarak indiğini görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden birini indirmek elde bulunan imkânların artacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının merdivenden indiğini görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenlerden indiğini görmek çok zor günler geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir