AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir merdivenden indiğini görmek

Kahve falında yüksek bir merdivenden indiğini görmek

Kahve falında yüksek bir merdivenden indiğini görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir merdivenden indiğini gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konuları, ekonomik durumunuzu, duygusal ilişkilerinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren alanlarda pek çok seçeneğiniz olabilir.

Kahve falında yüksek bir merdivenden indiğini görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, yüzüne kan geleceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenlerden indiğini görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenden birini indirmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, doğru bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden koşarak indiğini görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalettir.

Kahve falında birinin merdivenden indiğini görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının merdivenden indiğini görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven indiğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahşap merdivenden indiğini görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir