AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap merdivenden indiğini görmek

Kahve falında ahşap merdivenden indiğini görmek

Kahve falında ahşap merdivenden indiğini görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ahşap merdivenden indiğini gördüyseniz:

  • Sürekli iş odaklı olmanız bazı kişilerin size olan ilgisini azaltabilir.

Kahve falında ahşap merdivenden indiğini görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ahşap merdivenden çıkmak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahşap merdiven çıkmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında ahşap merdivenden inmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, işlerinin rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ahşap merdiven görmek emeklerinin yarıda kalacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden koşarak indiğini görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya alamet eder.

Kahve falında merdiven indiğini görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının merdivenden indiğini görmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir