AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının merdivenden indiğini görmek

Kahve falında başkasının merdivenden indiğini görmek

Kahve falında başkasının merdivenden indiğini görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, şansının da açık olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının merdivenden indiğini gördüyseniz:

  • Olayları içinize atmayıp, bağırıp çağırırsanız hem ferahlarsınız hem anlaşmazlıkları önlemiş olursunuz.

Kahve falında yüksek bir merdivenden indiğini görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ahşap merdivenden indiğini görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında birinin merdivenden indiğini görmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının merdivenden indiğini görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden birini indirmek verilen emeklerin boşa gideceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenlerden indiğini görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven indiğini görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden koşarak indiğini görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir