AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven indiğini görmek

Kahve falında merdiven indiğini görmek

Kahve falında merdiven indiğini görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, kariyer sahibi olacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, kısmetinin de açılacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, ona şifa olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven indiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri açıklamaya çalışmak oldukça zor olabilir.

Kahve falında birinin merdivenden indiğini görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden koşarak indiğini görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenlerden indiğini görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir merdivenden indiğini görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında ahşap merdivenden indiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven indiğini görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, işinde ustalaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının merdivenden indiğini görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden birini indirmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir