AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mavi giydiğini görmek

Kahve falında birinin mavi giydiğini görmek

Kahve falında birinin mavi giydiğini görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, ancak yılmayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında birinin mavi giydiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızdan son zamanların en önemli yardımını alabilir veya belli konularda sizi desteklemesini sağlayabilirsiniz.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, evlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi tuvalet giymek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine inanılır.

Kahve falında mavi abiye elbise giymek Allah katında güzel mükafatlar almasına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kaftan giymek düşmanını alt edeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi tişört giydiğini görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında uzun mavi etek giymek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi eşortman giymek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir