Kahve falında mavi eşortman giymek

Kahve falında mavi eşortman giymek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kendini her konuda geliştireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi eşortman giymek gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Kahve falında mavi eşortman giymek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi eşortman görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, özlemlerini bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi nişanlık giymek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi elbise giymek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi tulum giydiğini görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında mavi çorap giydiğini görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top