AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tişört giydiğini görmek

Kahve falında mavi tişört giydiğini görmek

Kahve falında mavi tişört giydiğini görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, kişinin can derdine düşeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi tişört giydiğini gördüyseniz:

  • Rehber veya sözcü kullanmak pratik görünse de, kendi kendinizin avukatı olmanız daha fazla işe yarayabilir.

Kahve falında mavi tişört giydiğini görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renkli tişört görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi tişört almak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renk tişört görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tişört giydiğini görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına işarettir.

Kahve falında yırtık tişört giymek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında lacivert tişört giymek maddi yükünün artacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tişört ters giymek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sorumluluk alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir