AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kaftan giymek

Kahve falında mavi kaftan giymek

Kahve falında mavi kaftan giymek sorunlarının günden güne artacağına, mal sahibi olacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kaftan giymek gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı değiştiğini görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında mavi kaftan giymek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kaftan giydiğini görmek çok güzel günler göreceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kaftan giymek tükenmez bir rızık elde edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor kaftan giymek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, işlerinin toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kaftan giymek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaftan giymek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kaftan görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kaftan görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir