AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin makam sahibi olduğunu görmek

Kahve falında birinin makam sahibi olduğunu görmek

Kahve falında birinin makam sahibi olduğunu görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin makam sahibi olduğunu gördüyseniz:

  • Tutulma esnasında, ihtiyacınız varsa, mutlaka destek alın.

Kahve falında makam sahibi birini görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında makam sahibi insan görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak eskileri yâd edeceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin makam sahibi olduğunu görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makam sahibi olduğunu görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında makam sahibi görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makam sahibi olmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine alamet eder.

Kahve falında makamlı kuran okumak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir