AnaSayfa / Genel / Kahve falında makam sahibi görmek

Kahve falında makam sahibi görmek

Kahve falında makam sahibi görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, yakın zaman içinde kazancının artacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında makam sahibi gördüyseniz:

  • Yeterki ilham eksik olmasın.

Kahve falında makam sahibi olmak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine tabir olunur.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında makam sahibi insan görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin makam sahibi olduğunu görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine delalettir.

Kahve falında makam sahibi birini görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, geçim derdi yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında makam sahibi görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makam sahibi olduğunu görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında makam arabası görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, işinde başarılı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir