AnaSayfa / Genel / Kahve falında makamlı kuran okumak

Kahve falında makamlı kuran okumak

Kahve falında makamlı kuran okumak yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, isteklerini yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makamlı kuran okumak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları hakkında konuşmak yerine, neler yaptığınıza odaklanmalısınız.

Kahve falında kuranı makamlı okumak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine işaret eder.

Kahve falında makamlı kuran okumak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında makamlı birini görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında makam sahibi görmek çok zor günler geçireceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında makam arabasına binmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini yüksek makamda görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın makam arabasına binmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında makam sahibi olduğunu görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir