AnaSayfa / Genel / Kahve falında makam sahibi olduğunu görmek

Kahve falında makam sahibi olduğunu görmek

Kahve falında makam sahibi olduğunu görmek aksiliklerin başgöstereceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, borçlanıp, hasta olacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makam sahibi olduğunu gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştın sonra iyiden iyiye kaybediyorsun.

Kahve falında makam sahibi insan görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin makam sahibi olduğunu görmek bir işe soyunacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makam sahibi olmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makam sahibi birini görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında makam sahibi olduğunu görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makam sahibi görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makamlı birini görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir