AnaSayfa / Genel / Kahve falında makam sahibi olmak

Kahve falında makam sahibi olmak

Kahve falında makam sahibi olmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, dualarının karşılığını göreceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Kahve falında makam sahibi olmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da amaçları sizden farklı olabilir.

Kahve falında makam sahibi olmak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına yorulur.

Kahve falında makam sahibi birini görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin makam sahibi olduğunu görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında makam sahibi insan görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere işarettir.

Kahve falında makam sahibi görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makam sahibi olduğunu görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ibrahim makamını görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir