AnaSayfa / Genel / Kahve falında makam mevki sahibi olmak

Kahve falında makam mevki sahibi olmak

Kahve falında makam mevki sahibi olmak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak gördüyseniz:

  • Akıllı hamleler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına işarettir.

Kahve falında makam mevki görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevki sahibi insanlar görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevki sahibi birini görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına işarettir.

Kahve falında mevki sahibi birinin elini öpmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, bazı engellerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mevki sahibi görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında mevki sahibi olmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, çıkmaza gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini yüksek mevkide görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir