AnaSayfa / Genel / Kahve falında makam sahibi birini görmek

Kahve falında makam sahibi birini görmek

Kahve falında makam sahibi birini görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, güven kaybına uğrayacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında makam sahibi birini gördüyseniz:

  • İş hayatınızın önünde duran kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında makam sahibi insan görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin makam sahibi olduğunu görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makam sahibi olduğunu görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında makam sahibi görmek bazı ortaklıklar kuracağına, sorunların çabucak atlatılacağına işarettir.

Kahve falında makam sahibi olmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında makam sahibi birini görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında başbakanın makam arabasına binmek huzurunun artacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir