AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon yediğini görmek

Kahve falında limon yediğini görmek

Kahve falında limon yediğini görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, bir sınavdan geçileceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında limon yediğini gördüyseniz:

  • Stresli ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında birinin limon yediğini görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında limon yedirmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının limon yediğini görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işarettir.

Kahve falında limon yediğini görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş limon görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında limonlu lokum yemek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne limon görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında sıkılmış limon görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir