AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze limon görmek

Kahve falında yüze limon görmek

Kahve falında yüze limon görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, diplomalarının artacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına delalettir.

Kahve falında yüze limon gördüyseniz:

  • Planlarınızı uzman kişilerle tartışmanız kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yüzüne limon sürmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne limon görmek ona yardımcı olacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze limon görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çürük limon yemek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında limon kolonyası koklamak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında sarı limon toplamak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında limon soymak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon tatlısı görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir