AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu limon görmek

Kahve falında sulu limon görmek

Kahve falında sulu limon görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, rızkının çoğalacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sulu limon gördüyseniz:

  • Hiçbirşeye garanti gözüyle bakmamalısınız.

Kahve falında sulu limon görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında sulu bal görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında sulu meyve yemek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına yorulur.

Kahve falında sulu erik yemek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sulu et yemeği yemek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet eder.

Kahve falında sulu etli yemek yemek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sulu boya almak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sulu boya görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir