AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin korktuğunu görmek

Kahve falında birinin korktuğunu görmek

Kahve falında birinin korktuğunu görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, zor durumlara düşüleceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin korktuğunu gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletin.

Kahve falında kor halinde kömür görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytandan korktuğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında depremden korkmamak elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına alamet eder.

Kahve falında yanan kor görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına tabir olunur.

Kahve falında böcekten korktuğunu görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet eder.

Kahve falında attan korktuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korktuğun kişiyi görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına yorulur.

Kahve falında birini korkmuş görmek yeni iş kollarına girileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir