AnaSayfa / Genel / Kahve falında attan korktuğunu görmek

Kahve falında attan korktuğunu görmek

Kahve falında attan korktuğunu görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında attan korktuğunu gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında attan korktuğunu görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, iş kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında cinden korkmamak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kediden korktuğunu görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında korkarak dua etmek ters giden işlerin de düzeleceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılandan korkmadığını görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında korkarak kaçmak saklanmak kasasının ağırlaşacağına, verimin ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında kor kömür görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hastalıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini korkmuş görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir