AnaSayfa / Genel / Kahve falında korktuğun kişiyi görmek

Kahve falında korktuğun kişiyi görmek

Kahve falında korktuğun kişiyi görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, icat yapacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, rızık bolluğu içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında korktuğun kişiyi gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda değişiklikler yapma gereği duyulabilir.

Kahve falında korktuğun kişiyi görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kor ateşi görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güney koreli görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, güzelliklerle dolacağına inanılır.

Kahve falında kor ateş görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına delalet eder.

Kahve falında kor olmuş ateş görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında depremden korkmamak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında sobada kor görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında denizden korktuğunu görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir